Followers

hasrat ku sudah tercapai

thanks too all yang sudi tggu sambungan cerita aku yg lepas...
ok cerita nyer mcm nie
dia dtg time hari jadi aku ptg 2...
30/9/2011 jam 11.59 mlm tepat
aku menyampaikan hasrat aku kat dier dengan meraung sendiri cincin 2...
dier menerima rela hati dah tgn terbuka...
lepas aku sarung kan...
mlm 2 aku duduk dgn dier..
aku luahkan segala isi hati aku kat dier...
aku hadiah kan dier sebentuk cincin dan seutas rantai...
aku ckp kalau dier xboleh terima aku..
gantung la cincin nie kat rantai 2 sebagai kenangan..
kalau dier sudi terima aku..
dia akan sarungkan kat jari dier...
xsangka cincin aku beli ngam2 jari manis dier...
aku rasa happy sgt sbb dier dah terima aku seadanya...
family aku plak dah makin rapat dengan dier boleh gelak2...
aku rasa bertuah sgt sbb penantian aku selama 6 tahun hampir tercapai..
impian aku jer lom tercapai lagi...
untuk hidup bersama dengan dier sampai nafas terakhir aku...
YA ALLAH..aku beterima kasih pada mu...
kini aku dah relation dengan dier...
tapi aku belum nak kecoh2 lagi siapa pmpn 2...
awal taun depan baru aku wat relationship dgn dier kat fb...
i love u sayang


5 comments:

mimiey said...

congratulations yeah !!! Proud of you, :))
berani bersuara :)

arin cat said...

congrats!!!
alangkag best nyer kalau dapat laki2x mcm u> grrrr
tlg cr sorang.10q.hehe

rafsam rasul said...

mimiey..thanks you....hehehehhehe
arin cat...hahaha...ramai la kat luar sana...kena pandai cari jer...hahahhaha

FarihaH d'SITU dan d'SINI said...

congrate u two..sweet gile..jeles kite,..hahai,, ;)

rafsam rasul said...

hahahah...yeke..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...