Followers

MENUNGGU KEHADIRAN MU


assalamualaikum you all...
kali nie empunya blogger photgrapher nak share cerita 
sal kehadiran seorg yg istimewa...
dah lama tunggu saat ni sebenarnya...
hari jumaat nie 30/9/2011 merupakan hari kelahiran ku...
selama nie asyik sambut dengan family tersayang jer..
kali nie my dad n mother xder sbb balik johor ada urusan..
tapi xper ada kehadiran insan istimewa yang meriahkan majlis t..
dia nie merupakan my fwen tau..bukan girlfriend ok...
dalam cerita sebelum nie aku penah citer sal dier gak...
wanita yang aku tunggu selama nie dari zaman sekolah 2...
dia nak dtg esok kat kedai aku n stay sini selama 3 day..
aku ada beli sesuatu tok dier tau...
i think i want to purpose dier to be my girl...
hahahhahaahahhaa....
nie kali pertama seumur hidup aku kuar duit agak byk tok pmpn..
kalau sebelum jgn harap la..pmpn jer abis wet kat aku..
hehehehehehe....
tah la kenapa kali nie aku rasa mcm xkesa kuar duit tok dier...
mungkin sebab dier nie terlalu istimewa bagi aku kot...
hahahahahaha....
kalau dier datang la time hari jadi aku t...
and terima aku jadi teman dier wat selamanya..
aku rasa aku lah insan bertuah sekali..
kalau dier sudi jadi kekasih aku...
aku xkan sia2kn dier n xkan mempermainkan dier...
6 tahun aku menunggu dier hope kali nie aku dapat
walaupun dulu penah sekali di tolak lamaran aku...
apa pun aku xkan putus asa sbb aku SAYANG dier...
itu saja kot cerita wat masa nie...
tunggu cerita tentang kisah seterusnya...
ada kah ia menjadi kekasih aku atau tak...
kita sama2 tunggu dan doakan ok...

3 comments:

wada qila said...

*HOPE U GET WHAT U WANT....^^

mirakim said...

ape further story nye?
cite la cpt

rafsam rasul said...

nanti la...tggu dulu..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...