Followers



aku nak story mory sal GURLZ kat atas nie 
nama dia NUR ATIKA MAISARAH SHUAN LEE BTE ADAM LEE
ada mix chinese sikit mcm aku gak la tp aku time zaman nenek aku..
korang agak2 umo dia berapa... muka baby face gile mcm dak sekolah..
tp percayakah dia sebenarnya 18tahun beb..
aku kenal dia kat IMINGLE...
IMINGLE 2 game kat FACEBOOK ler..korg try la klu nak cari awek..
HAHAHAHAHAHA...
dia nie orang JB area SKUDAI...
ada twins tau nama nur alya maisarah...
first time aku ada kawan perempuan kembar..HAHAHA
dia nie kira agak PANDAI la sbb belajar kat MATRIK...
aku mcm xsangka dia nak kawan ngan aku kan...
dia nie jenis KERAS kepala gak and KERAS hati..
tp i LIKE that..baru mencabar nak kenal and baru syok...
aku ada no dia tau..saja nak belagak..SO WHAT???
HAHAHAHHA
kini dalam proses nak suai kenal mcm mula2 masuk belajar..
ok 2 jer aku nak cerita nak tau lagi lanjut ...
tggu la episod akan dtg..HAHAHA
dah mcm drama petang2 plak...
ok la BYE BYE...

MOOD : WINK WINK

1 comment:

Aliff Shafie said...

mase qo tgh na suai kenal tu.. die masih gurlz aq..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...