Followers

perfume + lemang periuk kera


hari GHAYE nak dekat nie....
hari nie EN.REMYZIANI nak cerita sal minyak wangi..
WANGI ke tak minyak nie kena try dulu,,
semua orang nak wangi2 di hari GHAYE nie kan kan kan..
xrugi kalau korang beli...
HARGA BERPATUTAN der..aku xtipu...
mcm mana nak dapat minyak wangi nie...
relax2...ini minyak wangi mmg wangi...
kalau tak buat pe penat2 aku nak TAIP sal minyak wangi nie...
bau dier kalau korang pakai..
AWEK2 or PAKWE2 bau leh cair der..
nie bukan MINYAK GUNA2 tapi AROMA die MEMIKAT..
mcm2 aroma menarik ada..
boleh bawak pergi SOLAT bagi yang umat islam..
nak tahu lebih lanjut singgah kat tuan punya BELOG..
aku promote jer sebagai kawan-kawan2...
PICIT tulisan kat bawah 2 untuk lebih lanjut..
 
v
v
v
v
v

tadi kita dah cakap pasal perfume kan...
itu untuk luaran..kali kita sentuh pasal DALAMAN pulak..
sapa penah makan LEMANG PERIUK KERA...
lemang nie memang SEDAP aku cakap beb...
asal raya mesti aku cari...
rasa dier lain cikit dari lemang BULUH
rasa dier lebih MANIS,LEMAK,LEMBUT..
sekali makan NAK LAGI...
kena pulak dengan RENDANG daging or ayam...
perghhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
memang TERANGKAT wa cakap u all..
nie gmbr die aku tunjuk kat korg...


bukan nak cakap besar or what ever...
korang TERAI rasa r..nak order or tahu lebih lanjut...
tekan kat bawah nie..
HARGA MEMANG BERPATUTAN.
v
v
v
v
v
v

9 comments:

Muhamad Zulkarnain said...

pergh..stady la beb, ko memang x mungkiri janji.....stady poy pd ker ???kos apa dulu...

ni koment kat post terbaru aku jugak ok:-
http://zulzol.blogspot.com/2011/08/5-tips-for-storing-your-fragrances.html

rafsam rasul said...

hahahha...aku amik kos dip elektronik...
aku mmg minat meniaga nie..
hahahahaha

Muhamad Zulkarnain said...

owh iaker...ko niaga apa sekarang..

tadinya komen http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5414274998667409700&postID=1466643451058955335&page=1&token=1313693666066&isPopup=true

Muhamad Zulkarnain said...

komen hang balas lagi ni...
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=5414274998667409700&postID=1466643451058955335&page=1&token=1313694027104&isPopup=true

rafsam rasul said...

ok bereh..thanks sudi balas2 komen..heheheh

Nadia Hj Samuri said...

ko bg aq free satu r..kate adinde ko..HAHAHA..

rafsam rasul said...

hamboi..
ckp adinda terus free ea...
ckp musuh r mcm nie

Igun Suka-Suka said...

blognya keren sobat...

semangat selalu :)

rafsam rasul said...

thanks sobat...
semangat itu pening kok..
baru hidup ceria aje

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...