Followers

EXCIDENT OH SAKITNYER

29/07/2011
kejadian yang x aku duga berlaku dalam hidup aku....
KEMALANGAN telah meragut tangan aku...
tangan KIRI aku telah patah di pergelangan..
muka,badan,kaki,ngan tangan kanan cedera ringan jer...


2/8/2011
bengkak diluka semakin membesar...
arghh..SAKITNYER..berdenyut2 muka,kaki,ngan tangan...
nak tido jgn tnya r seksa dier mcm na...
ALLAH jer tau mcm na peritnya aku rasa...
aper yg mampu aku buat bersabar jer la dengan dugaannye


4/8/2011
bengkak dah makin susut di sumer tempat...
dah boleh tido lena sikit daRI sebelum nie...
siap boleh plesing2 lagi 2 haa!!!...
luker2 pun dah makin kering xberapa sakit dah...




mcm nie lah gaya aku tido...
\dah mcm aper dah...
jnji aku selesa n boleh tido nyenyak...



6/8/2011

aku dah pulih 70% dah....
luke2 yg kering sumer aku KOPEK...
abis kena marah ngan kwn2 aku takut PARUT..
aku nie tangan GATAL..pantang usik jer msti nk kopek..
nie lah hasilnya setelah kopek walaupun agak PEDIH...
V
V
V
V
V
V
V



AKU DAH BOLEH TIDO LENA..
DAH BOLEH JALAN2 N BOLEH KERJA..
THANKS KAWAN2 SEBAB DOAKAN AKU...


10 comments:

ini bukan mukeku said...

bro..hunk mnt potograper ke..heheh

rafsam rasul said...

minat gak r...
naper

Nadia Hj Samuri said...

sian ko nk berak pn susah..haa

rafsam rasul said...

kepala taik ko..hahahah

NUR ZAFIRAH BT.ZULKIFLI said...

semoga sihat2 yea.. Ameen ya Rab.. take care :)

rafsam rasul said...

thanks nur zafirah..
moga allah jaga kesihatan kamoo...
aminnn

Queen F said...

get well soon bro :D eh macho pulak tangan berbalut mcm tu :P

rafsam rasul said...

hahahah...
macho abis berbalut...
mahal nie buat tau,..hahahah

aten said...

kesiannye die . hehe . semoga cepat sembuh yea :)

rafsam rasul said...

thanks aten hoi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...