Followers

WHO THIS GIRL???


assalamualaikum sume pembaca blog aku...
aku nak cerita sal pompuan kat atas nie...
saper la pompuan tah....
nama dia SITI ZUBAIDAH BTE TAUFIQ...
aku panggil dia NENEK...
dia nie POYO tau x...bajet bagus giler..
aku kenal dia lama sebenarnya..
dari form 2...tapi time 2 xder la tegur2..
cume kenal gitu2 jer...jarang giler bertegur...
tapi sekarang dah rajin bertegur ngan dia...
sejak hidup aku MURAM dulu...
dia nie hadir dalam kehidupan aku wat aku ketawa..
dia nie FUNNY giler,,SPORTING,,RELAX n pandai wat aku gelak..
aku pun xsangka dapat kenal dia dengan mesra n rapat...
korg jangan SALAH FAHAM pulak...
kitaorg xder pape pun...cume berKAWAN...
tapi mana tau leh jadi istimewa ker...
hahahaha....syok sendiri....
apa pun aku HAPPY skunk sbb dia hadir ubah LIFE aku...
thank NENEK>>>>....

5 comments:

Marquis Faizal said...

nak kenal....heee :p

Anonymous said...

bagus2...semoga yg ni kekal selamanya erk

rafsam rasul said...

marquis:nak kenal cari la...hahaha...
???:insyaALLAH..kitaorg baru kawan la

bile budak berkate-berkate said...

lalalala...ape hepy2 nie ha??org tgh sedih tw x..haha..xd la..
bgusla,kalo da jmpe sinar bhgie..hpe berterusn.amin..

rien surihani said...

she's my friend :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...