Followers

AKU DOAKAN KAU BAHAGIA

Dah hampir 4bulan dia pergi tinggalkan aku..
dalam masa 2 jugak aku down...
aku seperti orang yang tiada hala tuju...
semua yang lakukan aku akan teringat dia...
setiap hari aku mesti akan teringat dia...
aku cuba lupakan dia dengan keluar bersama kawan2..
tapi aku masih teringatkan dia...
benar kata orang..
cinta pertama tidak mungkin akan lupus...
sampai hari nie aku teringat dia...
aku dah semakin tabah dan kuat untuk menerima kenyataan...
kini dah bahagia bersama insan tercinta...
aku akan mengalir air mata setiap kali aku melihat gmbrnya..
kemana tempat yang pernah aku pergi dgn dia..
pasti aku akan teringat dia walaupun aku bersama kawan2 disitu..
aku doakan kau bahagia bersamanya...
aku bahgia melihat kau bahgia...
cinta aku pada mu xmungkin hilang..
ia akan menjadi kenangan yang abadi...

6 comments:

khairul azwan said...

ye..hidup harus di teruskan dalam apa cara sekali pun..cinta datang dan pergi..jika ia pergi mungkin allah dah tahu mana yang terbaek tuk kita..

so, now..jangan duk pikir2.gi ...seperti aku kuarkan kenyataan dulu now prempuan bersepah antara kita nak tak nak je..nisbah perempuan 37:1 dengan laki...kau bayangkan la..

so kemungkinan dia sujud kat kita tu tinggi..dah cari kita balik tu tinggi...dont worries..

chill n rilex...ko muda gi..@@

bile budak berkate-berkate said...

hui..sedih yer...
cmno nk wt kat ko nie ek...
sudah2 la 2..mmg r susah nk lupe org y kite prnh syg tp cube ko pkir die igt ko x skng nie..jgn d sebabkn die ko down..slagi ad matahari,selagi 2 ko ad peluang tok jmpe org y terbaek..

rai said...

bro , bro . chill la . menyampah aku tgk kawan aku sedih2 ni . relax okay . hidup kena happy2 ;) anyway ada award utk belog kau . sila amek kat belog aku . tq .

rai said...
This comment has been removed by the author.
ruby said...

lumrah hidup..apa2 yg terjd sume ada hkmahnya...jgn gve up ngan apa yg tlh terjd,k...life's go on,return back to Allah...sntiasa b'prasngka yg baik2 ngan Allah...meteor xkan terhmpas laie selagi Cinta itu b'lndaskn Iman,akal,ikhlas,jujur n yg pnting cinta kerana ALLAH...bukak minda,renungi kekurangan kite...xnk sdih,k...

nama aq wadaqila, said...

abg,,apew un belaku adew hkmah nyew,,adeq twu abg dlm kekecewaan,tp abg perlu enat,,dlm kesedihan abg,,msey adew ken3 yg cbew gembira an abg,,adeq doa an abg sentiase tbah an aty,,sentiase memikir msew dpan abg,,semoga ALLAH kembali an kebahagiaan abg,,hope abg bersabar,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...